tirsdag den 18. september 2007


Launching af Netfilmmakers' 11. Edition "BlogArt/Blog_umentary" + ArtistTalk den 22. september på AltCph 2007 kl. 18:30-20:00

Nye netværker af
Sandra Becker 01 (D)
Lars Vilhelmsen
Mogens Jacobsen

BlogArt/Blog_umentary: Kan bloggen være et værktøj til at skabe en ny form for netkunst og en ny kreativ form for documentation af virkeligheden? Bloggeren selv-promoverer, selv-iscenesætter og performer sin offentlige virtuelle persona og indgår I et netværk af åbenhed, digital transparens og gensidig link-up. Hvordan kan kunstneren i denne blogosfære, hvor alle er blevet aktive medieudbydere og mulige samtalepartnere, blive en vigtig komponent I udviklingsprocessen? Hvordan kan kunstneren lege med og omforme de præfabirkerede web-skabeloner. Hvordan kan kunstneren gentænke det levende billede ind I netværkskunsten?
kurator Annette Finnsdottir
moderator Iben Bentzen
videodokumentation Susanne Hau
.........................................................................

På AltCph d.21.-23. september har Netfilmmakers desuden sin egen stand hvor vi udover netfilmmakers præsenterer værker af Miska Knapek, Thomas Seest, Malene Nors Tardrup, Lotte Tauber Lassen, Heike Hamann (DE) og Brennan Young (GB).
Vi deltager også i loungeprogrammet: ”Moving images, net and relations” sammen med AirPlay (http://www.airplay.nu/)lørdag d.22. fra 13:00-18:00.

Vel mødt!

Alt_cph 07


Netfilmmakers og AirPlay Street Gallery repræsenterer to alternative kunstpraksisser. Med base i København har de udviklet sig til nye arenaer gennem videomediet, netkunsten og den urbane kunst. De to praksisser væver sig ind i hinanden gennem tværkunstneriske projekter og konkrete samarbejder. Omdrejningspunktet for dem alle er det digitale udtryk, der kan indgå i sammenhæng med andre kunstneriske udtryk eller stå helt alene.

Et konkret udtryk for samarbejdet er dette fælles loungeprogram, hvor de to kunstpraksisser belyses samt mødet imellem dem. Et andet og mere processeuelt live-samarbejde er, at Netfilmmakers og Airplay Street Gallery opretter en blog på MySpace og på blogspot, i forbindelse med messen. Her vil vi løbende uploade videoer, lyd, tekster og diskussioner, som alle med adgang til internettet kan være med til at kommentere og følge med i. Med denne blog kan vi dokumentere vores arbejde på messen, undersøge en social platform som MySpace’s og Blogspots anvendelighed i en sådan sammenhæng samt indgå i en yderligere dialog med hinanden og andre interesserede.